" />
luni , octombrie 26 2020
Home / Filme / Movie / Biografie / Fighting with My Family (2019) online subtitrat

Fighting with My Family (2019) online subtitrat

Loading...
Fighting with My Family (2019) online subtitrat

În anul 2002, în Norwich, Anglia, Zak Bevis în vârstă de 10 ani, este fascinat de evenimentul WWF (actualul WWE) King of the Ring, iar sora lui mai mică îi strică dispoziţia când schimbă postul pe canalul ei preferat. Cei doi încep să se lupte, fiind încurajaţi de către părinţii lor, Rick şi Julia. Rick îi programează pe cei doi la un meci organizat, însă Saraya nu prea doreşte să se lupte cu un băiat, dar până la urmă o face şi câştigă aşa cum se aşteptau.

La 18 ani, concurând acum sub supranumele de “Britani Knight”, Saraya şi fratele ei, “Zak Zodiac”, îsi ajută părinţii la instruirea viitorilor luptători în timp ce muncesc din greu pentru propria lor ascensiune în acest sport. Rick şi Julia, având nişte probleme financiare, îi cer antrenorului WWE Hutch Morgan să le ofere celor doi tineri contracte în compania sa. El acceptă să-i ia la un trial înainte de marele eveniment SmackDown şi îi spune lui Saraya să-şi găsească un alt pseudonim deoarece au deja o “Britani”.

Cei doi fraţi primesc sfaturi de la marele Dwayne Johnson, iar Saraya îşi ia numele de scenă “Paige”, personajul ei preferat dintr-un serial pentru copii. Cei doi merg la trial, însă doar Paige este aleasă pentru un contract. Încurajată de Zak, Paige pleacă în America în timp ce Zak rămâne şi luptă în circuitele independente, ajutându-şi în acelaşi timp părinţii cu şcoala de lupte. Ajunsă în NXT, Florida, Paige are dificultăţi în a se adapta stilului WWE.

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »