" />
joi , iunie 21 2018
Home / Filme / Movie / Horror / Final Destination – Destinatie finala 4 (2009) Filme online

Final Destination – Destinatie finala 4 (2009) Filme online

loading...

Nick O’Bannon (Bobby Campo) are o premonitie ingrozitoare in legatura cu ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi de distractie la curse , in care o succesiune ciudata de evenimente declanseaza o avalansa de accidente cu masini zdrobite si ramasite de automobile care zboara peste spectatori in tribune , ucigandu-i prietenii si dislocand un planseu care se prabuseste asupra sa . Cand isi revine din groaznicul cosmar , Nick intra in panica si o convinge pe iubita lui , Lori (Shantel VanSanten) , si pe prietenii lor , Janet (Haley Webb) si Hunt (Nick Zano) , sa fuga … scapand de moarte doar cu cateva secunde inainte ca ingrozitorul cosmar sa devina realitate .

Crezand ca au pacalit moartea , grupul de prieteni spera intr-o imblanzire a sortii , dar din pacate pentru Nick si Lori , acesta e doar inceputul . In timp ce premonitiile lui continua , iar supravietuitorii dezastrului incep sa moara unul cate unul—in conditii sinistre — Nick trebuie sa gaseasca o cale de scapare din ghearele mortii , inainte ca el insusi sa ajunga la destinatia finala .

Filmul Final Destination – Destinatie finala 4 (2009) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

loading...

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

loading...

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

loading...

 

One comment

  1. Din toate partile aceasta mi se parea cea mai frumoasa .

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »
Inline
Inline