" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Biografie / First They Killed My Father (2017) Filme online subtitrate

First They Killed My Father (2017) Filme online subtitrate

Loading...

Loung Ung (Sareum Srey Moch) avea doar cinci ani atunci Cambodgia a fost preluata de catre regimul Khamer Rouge , iar ea a fost rapita si transformata intr-un copil-soldat . La aceasta varsta fragila , Ung a vazut si trait in foamete , brutalitate si moarte la tot pasul , ea fiind nevoita apoi sa invete lucruri pe care niciun copil nu ar trebui s-o faca : lucruri precum plantarea minelor terestre , tragerea cu AK-47 sau cum sa injunghie oamenii mortal .

Inainte ca aceste tragedii sa se petreaca ea ducea o viata relativ pasnica alaturi de familia ei burgheza condusa de un ofiter de politie in capitala tarii . Lucrurile s-au schimbat atunci cand americanii au inceput sa intervina in razboiul lor cu Vietnam si bombardamentele constante efectuate de acestia au rezultat in crearea unui vid de putere in tara , un vid care nu putea ramane asa mereu si a fost umplut imediat de niste oameni oportunisti si extrem de brutali .

Regimul Khamer Rouge , condus de viitorul dictator Pol Pot , preia puterea in tara si da buzna in capitala pentru a distruge definitiv si ultimele ramasite din guvernul oficial slabit al tarii si initiaza o „epurare” care curma vietile a milioane de oameni . Tatal lui Loung afla despre ce se petrece si incearca sa o conduca pe ea , fratii si mama ei afara din oras . Insa lucrurile nu decurg chiar conform asteptarilor , iar mercenarii brutali ai regimului totalitar reusesc sa ii captureze , trimitandu-i pe fratii ei in lagare de munca , iar pe ea obligand-o sa devina un copil-soldat si sa participe la operatiuni militare . Noi va mai recomandam si Walking with the Enemy – La brat cu dusmanul (2013) Filme online !

Filmul First They Killed My Father (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »