" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Horror / From a House on Willow Street (2017) Filme online HD 720P

From a House on Willow Street (2017) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul From a House on Willow Street (2017) Filme online HD 720P incepe cu un grup criminal care planuieste rapirea lui Katherine , fiica unui bogat si important distribuitor de diamante din Cape Town . Dupa ce grupul nemilos o rapeste pe Katherine si o inchid in ascunzatoarea lor , acestia se gandesc ce suma de bani sa ceara pentru rascumparare , insa intr-un mod surprinzator nimeni nu raspunde la telefon .

La scurt timp dupa capturarea fetei , Hazel si grupul sau criminal incepe sa fie bantuiti de oameni din trecutul lor . Problema este ca acesti oameni sunt toti morti , ceea ce inseamna ca nu pot , sau nu ar trebui , sa fie reali . Apoi , membrii ai echipei incep sa moara unul cate unul dar mai ales in mod straniu ceea ce este foarte ciudat .

Mult prea tarziu , acestia isi dau seama ca fata pe care au rapit-o este posedata de un demon foarte puternic care acum vrea sa se razbune pe rapitori si sa ii distruga intr-un mod oribil unul cate unul . Rapitorii sunt fortati sa negocieze pentru sufletele lor si sa se ocupe cu demonii lor personali , asa cum apar in forma fizica in interiorul casei . Raul are o „adresa” , iar acum ei vor plati pretul pacatelor lor . Oare va reusi cineva sa scape cu viata din cosmarul in care au intrat fara voia lor sau isi vor gasi sfarsitul ?

Filmul From a House on Willow Street (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »