" />
vineri , iulie 30 2021
Home / Seriale / Fructul Oprit Sezonul 1 Episodul 20

Fructul Oprit Sezonul 1 Episodul 20

Loading...

Poti iubi doi oameni în același timp? Aceasta este întrebarea la care prima drama psihologica autohtona „Fructul oprit” dorește să ofere răspunsul.In fiecare saptamana, miercuri la ora 20:00,telespectatorii se pot bucura de 3 ore de suspans, intriga, dragoste și emotie.

Povestea serialului prezintă drama pierderii soției lui Tudor Caragea (Adrian Titieni) ce are curajul de a merge mai departe și de a se recăsători cu o femeie mult mai tânară ca el, dar în care speră să-și găsească liniștea și să-și vindece rănile sufletului. Roxana Baicu-Popovici (Carmen Tănase) trece prin momentul tragic în care pierderea soțului său este inevitabila, trecând cu usurință la o nouă viață, în care ea dorește să fie în centrul atenției și în care să-și atingă scopurile cu orice preț. Sonia Baicu-Popovici (Michaela Prosan) suferă din cauza decesului tatălui său, găsind în Tudor Caragea persoana care să o înțeleagă și care să-i fie alături poate pe vecie. O femeie enigmatică care primește o lovitură care-i va schimba radical viața. Sonia își schimba principiile atunci când îl descoperă pe Alex Iova (Petru Paun) nesemnificativ la început pentru ea, dar pe parcurs aceasta dezvolta o iubire intensa pentru acesta, luptand cu orice ca aceasta iubire sa se mențina cat mai vie.

Timpul este cel care schimba,cel care transforma raul in bine sau binele in rau. Trecerea timpului lasa urme, rani si trairi pe care tot el le vindeca si le face sa dispara. Sezonul 2 din Fructul oprit urmareste evolutia personajelor la 6 ani de la intamplarile de la finalul primului sezon. In primul sezon, telespectatorii au fost martorii povestii de iubire dintre Sonia si Alex dar si cea dintre Sonia si Tudor.In cel de-al doilea sezon,Sonia isi gaseste iubirea, persoana potrivita care sa-i fie sprijin in tot ceea ce face. Visurile Anei sunt spulberate pentru ca este nevoita sa se dedice fiicei ei, luptand pentru a-si gasi linistea, mai ales dupa intamplarile tragice din viata sa.

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »