" />
vineri , iulie 30 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Furious – Legenda lui Kolovrat (2017) film online subtitrat

Furious – Legenda lui Kolovrat (2017) film online subtitrat

Loading...

Această aventură prezintă o bătălie istorică ce a distrus Rusia. Conform legendei, Biserica Sf. Nicolae din Zaraisk se află în locul în care prinţesa Eupraxy s-a sinucis. Primind forma unei poveşti militare, povestea capturării lui Batu din Riazan este o relatare fictivă cu anumite inexactităţi istorice sugerând că a fost compusă cândva după evenimentele reale şi editată ulterior. Povestea distrugerii Riazanului este una dintre cele mai interesante şi mai bine scrise relatări despre invazia Rusiei de către Mongoli.

La 12 ani duă aducerea miraculoasei icoane a Sfântului Nicolae din Kherson, Împăratul Batu care nu crede în niciun Dumnezeu a hotărât să invadeze Rusia cu o mare armată de războinici şi şi-au stabilit tabăra pe malul râului Voroneţ, aproape de principatul Riazan. El şi-a trimis un convoi în oraş pentru a cere bunuri de la Prinţul Yury Ingvarevich şi toţi ceilalţi nobili şi nu numai. Prinţul a hotărât să îşi trimită fiul, Fedor Yurevich, la Batu cu multe cadouri şi rugăminţi să nu invadeze Riazan.

Prinţul Fedor se duce la Împăratul Batu. Acesta s-a întreţinut cu Prinţesa Riazanului şi a cerut să-i fie trimise surorile şi fiicele lor pentru a-i fi concubine. Un curtean invidios din Riazan îi spune lui Batu că soţia Prinţului Fedor a aparţinut familiei imperiale Bizantine şi că are cel mai frumos trup văzut vreodată. Încântat de ceea ce a auzit, Batu a cerut imediat Prinţului Fedor să-i fie oferită soţia lui pentru a se bucura de frumuseţea acesteia. Fedor a refuzat spunând că nu stă în obiceiul creştinesc să facă aşa ceva şi dacă vrea să-şi satisfacă plăcerea va trebui să le cucerească regatul.

Filmul Furious – Legenda lui Kolovrat (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »