" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Animatie / GANTZ: O (2016) Filme online HD 720P

GANTZ: O (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul GANTZ: O (2016) Filme online HD 720P incepe cu Kei Kurono care o salveaza pe Reika de niste monstrii invadatori . Cu toate ca aceasta nu vrea acest lucru el o salveaza dupa care moare dupa ce il omoara pe liderul monstriilor . Reika si soldatii care raman in viata sunt teleportati inapoi la baza lor . In alta parte , Masaru Kato moare incercand sa salveze alt individ de un monstru . El se trezeste intr-o camera mica impreuna cu Reika si camarazii ei : Yoshikazu Suzuki , un batran ; Joichiro Nishi , si inca un om pe care nu il cunosteau .

Suzuki explica faptul ca , in trecut , toti dun camera au murit dupa care s-au trezit in camera respectiva . Ei sunt obligati sa lupte impotriva valurilor continue de monstri . Inainte ca Suzuki sa poata detalia afirmatia initiala , o sfera neagra pe care o identifica drept Gantz le spune ca urmatoarea lor misiune urmeaza sa inceapa . Barbatul pe care nu il cunosteau refuza sa participe la misiune , iar Nishi il ucide pentru ca el considera ca ar fi reprezentat o slabiciune pentru ei .

Grupul se imbraca cu niste costume negre dupa care sunt teleportati in Osaka ; Suzuki , confuz , spune ca de obicei erau trimisi in Tokyo . Cand Kato insista sa obtina mai multe raspunsuri , Nishi il ameninta ca il va omora daca nu inceteaza . Suzuki explica apoi faptul ca echipa primeste doua ore sa ucida toti monstrii din oras – daca vor esua in misiune atunci vor muri . Cand se intalnesc cu alti soldati , ei observa ca acestia au niste arme cu mult mai interesante si mai exotice decat ei , iar Sukuzi le spune ca soldatii primesc puncte pentru fiecare monstru ucis .

Filmul GANTZ: O (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »