" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Golden Years (2016) Filme online subtitrate

Golden Years (2016) Filme online subtitrate

Loading...

Un cuplu de pensionari care tot timpul au fost niste cetateni model si au respectat mereu legile , Arthur (Hill) si Martha Goode (McKenna) , duc o viata linistita in suburbii si au grija de gradina lor , socializand cu prietenii . Insa soarta , criza pensiilor si un refuz continuu de-a accepta injustetea batranetii ii fac pe Arthur si Martha sa se aventureze intr-o viata a infractiunilor . Refuzand sa lase ca pierderea pensiilor sa nu fie luata in serios si sa accepte ca zilele lor se vor sfarsi curand , ei hotarasc sa riposteze .

Cei doi incep sa ia inapoi ceea ce le apartine de drept si hotarasc sa jefuiasca banci . Cu masti care sa le ascunda identitatile si cu carucioare de cumparaturi pentru a transporta prada , ei se imbarca intr-o aventura de-a lungul tarii si jefuiesc toate bancile care le ies in cale . Toata presa relateaza aceste jafuri si lanseaza ipoteza cum ca faptasii ar fi niste tineri profesionisti .

Faima hotilor veterani este in continua crestere pe masura ce tot mai multe banci le cad prada . Ei sunt cat pe ce sa fie descoperiti dupa ce jefuiesc o banca mica de la tara si , ulterior , dupa ce isi ascund mastile , ei sunt invitati de catre managerul bancii , Stephen , la o ceasca de ceai . Curand , colegii lor de baut , Royston (Callow) , Shirley (Stubbs) si Brian (Davis) , pe care-i cunosc de ceva vreme , le descopera identitatile si hotarasc sa se alature si ei gastii , lucru care le permite sa puna in practica jafuri chiar si mai indraznete decat cele de pana acum . Echipa noastra va recomanda si The Comedian (2016) Filme online subtitrate !

Filmul Golden Years (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »