" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Goon: Last of the Enforcers (2017) Filme online

Goon: Last of the Enforcers (2017) Filme online

Loading...

Echipa de hockey a lui Doug „Durul” Glatt (Seann William Scott), Halifax Highlanders , trebuie sa se descurce cu un influx de jucatori noi . Cu liga de hockey aflata intr-un stadiu de suspendare , presa se concentreaza asupra ligilor inferioare , iar proprietarul celor de la Highlanders , Hyrum Cain (Callum Keith Rennie) , incearca sa capitalizeze din atentie . Inainte de meciul de deschidere , Doug este facut capitan de echipa si isi conduce colegii pe gheata . Intr-un meci strans , Doug este provocat de durul celorlalti , Anders Cain (Wyatt Russell) , care se uneste cu un tanar violent ce se intampla sa fie fiul lui Cain .

Andres castiga lupta si cu Doug ranit serios , cei de la Highlander pierd meciul . Trebuind sa se recupereze , Doug hotaraste sa se retraga din activitatea de sportiv si sa accepte o slujba mult mai stabila , cea de vanzator de asigurari . Acasa , sotia lui , Eva , realizeaza ca a ramas insarcinata si impreuna cu Doug incep pregatirile pentru sosirea noului membru al familiei .

Fara Doug in echipa , Highlander incep o serie ce pare interminabila de infrangeri si il face pe proprietar sa ceara schimbari radicale . El transfera niste jucatori de peste hotare si face presiuni ca fiul sau sa fie cooptat in echipa . Hyrum doreste ca Andres sa devina noul capitan de echipa si chiar daca antrenorul nu este de acord , considerand ca acest lucru ar crea tensiuni in vestiar , patronul isi impune punctul de vedere si Andres devine capitan de echipa . Doug incepe sa se antrenze apoi pentru a se recupera in urma ranii suferita la mana dupa lupta cu Andres si face asta impreuna cu fostul sau rival , Ross „Seful” Rhea (Liev Schreiber) , care s-a retras din activitate si acum concureaza intr-o competitie de lupta .

Filmul Goon: Last of the Enforcers (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »