" />
luni , martie 19 2018
Home / Filme / Movie / Comedie / Guzaarish – Dorinta magicianului (2010) Filme online subtitrate

Guzaarish – Dorinta magicianului (2010) Filme online subtitrate

loading...

Ethan Mascarenhas (Hrithik Roshan) este un fost magician care acum este tetraplegic . El devine apoi DJ la un post de radio numit Radio Zindagi . Emisiunea lui raspandeste prin undele radio magia , speranta si amuzamentul datorita ambitiei sale nestavilite si umorului sau deosebit pe care-l pune in slujba ascultatorilor sau celor care-l suna in timpul emisiunii , facand foarte greu de imaginat faptul ca acest om a fost imobilizat din cauza unei rani la coloana vertebrala vreme de 14 ani din viata .

Sofia D’Souza (Aishwarya Rai) este asistenta care il ingrijeste pe Ethan si l-a insotit pe acesta timp de 12 ani . In ziua cand se implinesc cei 14 ani de cand a suferit accidentul , Ethan hotaraste sa ceara in instanta dreptul de a-i fi crutata suferinta si a fi ucis in mod legal pe baza de mila . Ethan cere ajutorul celei mai bune prietene a sa care este si avocata , Devyani Dutta (Shernaz Patel) , pentru a-i sustine cauza in instanta .

Devyani il intelege pe prietenul ei si accepta sa il reprezinte la proces . Surprinzator pentru toata lumea , chiar si mama lui Ethan , Isabel Mascarenhas (Nafisa Ali) este de acord cu solicitarea fiului ei si ii sustine la randul ei cauza . Pe de cealalta parte , Dr. Nayak (Suhel Seth) , cel care s-a ocupat de el pe parte medicala , incearca din toate puterile sale sa-l faca pe Ethan sa renunte la petitie si sa-si traiasca viata in continuare , dar pana si el cedeaza solicitarii lui Ethan atunci cand realizeaza ca dorinta acestuia de-a muri este prea mare . Intre timp , un tanar pe nume Omar Siddiqui (Aditya Roy Kapoor) patrunde in viata lui Ethan pentru a invata magie de la cel pe care-l considera cel mai maret magician . Impresionat de dragostea lui Omar pentru magie , el hotaraste sa-si transfere cunostintele de magie tanarului . Pe langa Guzaarish – Dorinta magicianului (2010) Filme online subtitrate echipa noastra va recomanda si Justice League – Liga Dreptatii (2017) Filme online subtitrate !

loading...

Filmul Guzaarish – Dorinta magicianului (2010) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

loading...

Server 3 :

loading...

Server 4 :

Trailer :

loading...

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »
Inline
Inline