" />
Home / Filme / Movie / Horror / Halloween (2007) Filme online subtitrate

Halloween (2007) Filme online subtitrate

Loading...

In seara de Halloween in Haddonfield , Illinois , un copil in varsta de zece ani pe nume Michael Myers (Daeg Faerch) , care a prezentat deja anumite semne de tendinte psihopatice , il ucide pe un hartuitor de la scoala , iar mai tarziu el isi ucide sora mai mare , Judith . De asemenea , seria lui de crime continua cu iubitul mamei sale , Ronnie , si cu iubitul lui Judith , Steve . Dupa unul dintre cele mai lungi procese din istoria Americii , Michael este gasit vinovat si este trimis la sanatoriul Smith’s Grove unde urmeaza a fi ingrijit de psihologul pentru copii , Dr. Samuel Loomis (Malcolm McDowell) .

La inceput , Michael coopereaza cu Loomis , spunand ca nu isi aminteste nimic despre crimele comise ; mama lui , Deborah (Sheri Moon Zombie) , il viziteaza pe acesta in mod regulat . Pe parcursul anului urmator , Michael devine fixat pe mastile Papier maché , izolandu-se de restul oamenilor din jur , inclusiv de mama lui . Cand Michael ucide o asistenta , mama lui ajunge la capatul suportabilitatii si se sinucide .

Pentru urmatorii 15 ani , Michael (Tyler Mane) continua sa creeze masti si sa nu comunice cu nimeni . Loomis , care a continuat sa-l trateze pe Michael pe parcursul acestor ani , incearca sa isi vada de propria viata si sa inchida cazul lui Michael . Mai tarziu , Michael ucide niste angajati ai sanatoriului si evadeaza din Smith’s Groove . El ucide apoi un sofer de camion pentru a-i lua hainele si se indreapta inapoi catre Haddonfield . De Halloween , Michael se duce la casa copilariei sale care acum e abandonata si isi recupereaza cutitul si masca pe care le folosise cand si-a ucis sora . Echipa CinemaSfera va mai recomanda si Jason Bourne (2016) Filme online subtitrate !

Filmul Halloween (2007) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »