" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Horror / Happy Death Day – Zi de nastere mortala (2017) Filme online HD

Happy Death Day – Zi de nastere mortala (2017) Filme online HD

Loading...

Theresa „Tree” Gelbman se trezeste intr-o luni , 18 septembrie , de ziua ei , in camera de camin a colegului de clasa , Carter Davis , dupa ce noaptea precedenta au petrecut-o in betie . Tree trece prin zi fiind concentrata doar asupra ei , recalcitranta si rautacioasa cu colegii sai , ignorand totodata invitatia la restaurant a tatalui ei si arunca un tort primit de la colega de camera , Lori . In acea noapte , insa , in timp ce se duce la o petrecere , ea este ademenita intr-un tunel unde este ucisa de cineva ce poarta o masca .

Tree se trezeste in dimineata urmatoare in aceeasi conjunctura precum cea precedenta , iar evenimentele se repeta . Oarecum suparata , ea retraieste ziua precedenta si evita acel tunel , ducandu-se la o alta petrecere unde se combina cu un coleg de clasa pe nume Nick . Insa criminalul mascat isi face inc-odata aparitia si , inainte de-a o ucide din nou pe ea , il omoara si pe Nick .

Tree realizeaza ca se afla intr-o bucla temporala si incearca sa evite propria moarte baricadandu-se in camera sa . Cu toate acestea , criminalul gaseste o noua cale pentru a-i lua viata . In timpul urmatoarei bucle , ea povesteste ce i se intampla lui Carter , iar acesta sugereaza sa profite de ocazie pentru a afla cine este criminalul . In urmatoarele bucle temporale , ea incearca sa urmareasca vreo cateva persoane pe care le suspecteaza ca ar putea sa fie criminalul . Dupa alte cateva tentative esuate , Tree il convinge pe Carter despre situatia neplacuta in care se afla si ii arata ca detine cunostinte cu privire la evenimentele ce urmeaza a se petrece pe parcursul zilei . Echipa noastra va recomanda si Jack Goes Boating – Jack se indragosteste (2010) Filme online !

Filmul Happy Death Day – Zi de nastere mortala (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »