" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Hatred – Wolyn (2016) Online subtitrat

Hatred – Wolyn (2016) Online subtitrat

Loading...

Filmul Hatred – Wolyn (2016) Online subtitrat spune povestea unei tinere fete poloneze pe nume Zosia Głowacka , din satul Volhynia unde se afla ucrainieni , polonezi si evrei . La putin timp inainte de izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial , sora lui Zosia se marita cu un ucrainian . In timpul nuntii lor , tatal lui Zosia hotaraste ca ea o sa se marite cu un administrator al satului mai batran pe nume Maciej Skiba , chiar daca ea e foarte indragostita de un baiat ucrainian pe nume Petro .

De asemenea , exista un resentiment vizibil al ucrainienilor locali fata de oficialii polonezi deoarece favorizeaza minoritatile poloneze din sat . Din vorba in vorba se aude faptul ca anumiti ucrainieni pun la cale atacuri teroriste asupra autoritatilor poloneze si colaboratorilor ucrainieni , iar guvernul polonez riposteaza violent , inclusiv inchiderea bisericilor Ortodoxe si umilirea populatiei ucrainiene . Pe de alta parte , anumite grupuri de cetateni polonezi si ucrainieni incearca sa faca pace si sa traiasca in liniste unii cu altii .

Cand incepe razboiul , Maciej este recrutat de armata Poloniei pentru a lupta impotriva Germaniei in Campania din Septembrie . Dupa pierderea campaniei , Maciej si alti supravietuitori incearca sa se intoarca la casele lor , dar pe drumul de intoarcere toti membrii grupului , cu exceptia lui Maciej , sunt capturati de ucrainienii locali , torturati si ucisi . Maciej reuseste sa scape si sa ajunga in sat datorita ideii de-a se deghiza in ucrainiean . Satul este acum in partea de est a Poloniei ocupata de Uniunea Sovietica , astfel ca acolo sunt impuse regulile comuniste . Ucrainienii si evreii locali coopereaza cu autoritatile sovietice , inlocuind autoritatile poloneze de dinainte de razboi . Pe langa Hatred – Wolyn (2016) Online subtitrat echipa noastra va mai recomanda si Mari cuceritori – Alexandru cel Mare !

Filmul Hatred – Wolyn (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »