" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Headshot (2016) Filme online HD 720P

Headshot (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Headshot (2016) Filme online HD 720P incepe cu Uwais care este un amnezic ce nu isi aduce aminte foarte multe lucruri despre trecutul sau dar un lord al drogurilor este pe urmele lui . Acesta se trezeste intr-o zi pe un pat de spital dar problema cea mare este ca nu isi poate aduce aminte nimic din trecutul sau , nici despre familia sa .

Dr. Ailin este socata de comportamentul plin de viata al pacientului , anterior aflat in stare comatoasa si incepe imediat sa-i ingrijeasca golul de memorie si sa-i ofere putere , dar nu inainte ca o o banda de ucigasi fara scrupule sa intervina . Doctorita se trezeste rapita de un criminal nemilos pe nume Lee , care ii spune lui Uwais sa vina daca vrea sa mai traiasca Ailin . Oricare ar fi trecutul pe care Ishmael nu poate sa si-l aminteasca , cu siguranta acest trecut nu-l uita , la fel ca si amintirile care ii inunda mintea cu fiecare confruntare . \

In timp ce actiunea este explicita si revigoranta , Uwais constata , de asemenea , pe langa luptele violente , o poveste de dragoste dulce si juvenila care se intrezareste intre el si Ailin . Intr-un romantism sangeros , povestea amnezicului Uwais se desfasoara intr-o abordare plina de substanta , in care violenta cu siguranta devine mai dulce .

Filmul Headshot (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »