" />
miercuri , mai 19 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Heat – Obsesia (1995) Filme online subtitrate

Heat – Obsesia (1995) Filme online subtitrate

Loading...

Atunci cand doi oameni puternici se afla de parti opuse ale baricadei , situatia este la un pas de a fi exploziva . Actiunea filmului Heat – Obsesia (1995) Filme online subtitrate se petrece in Los Angeles-ul zilelor noastre , iar in prim plan se afla doi oameni puternici , cu personalitati complexe care se haituiesc reciproc . Unul este un criminal profesionist , iar celalalt este un reputat detectiv a carui singura obsesie profesionala este sa-l prinda pe ucigasul care intotdeauna a reusit sa infrunte dreptatea , legea si adevarul .

Neil McCauley (Robert de Niro) este criminalul a carui amintire despre perioada petrecuta in inchisoare il ambitioneaza sa stea departe de politisti . Impreuna cu cei trei parteneri ai sai , Christ Shiherlis (Val Kilmer) , Michael Cheritto (Tom Sizemore) si Nate (John Voight) , Neil si-a asumat succesul si reusita a foarte multe jafuri impozante din Los Angeles si nu numai . Acum , el planifica sa se retraga din meserie , insa nu inainte de o ultima actiune . Este bun in ceea ce face si toata lumea stie : este metodic si inteligent . Vincent Hanna (Al Pacino) este un detectiv de la sectia jafuri/omoruri din LAPD si are o obsesie care incetul cu incetul ii distruge viata personala si incepe chiar sa-i pericliteze cariera . Neil McCauley este captura pe care si-o doreste dintotdeauna . Vrea sa-l prinda , este un impuls mai mult decat justitiar , este o obsesie , este incununarea carierei lui care fara aceasta captura nu i-ar lasa decat un gust amar .

Isi consuma toata energia pentru a descoperi detalii , elemente , fapte , urme care sa-l conduca la gestul suprem : prinderea lui Neil . Este teribil de incitant , intrigant si tensionant Hanna care traieste pentru a-si indupleca prada , pentru a-l descoperi . Intrigant , deoarece obsesia lui il costa scump , il costa linistea si dreptul la iubire . Persevereaza in demersul lui pe care toata lumea il considera exagerat , absurd si este convins ca doar astfel are cum sa dea un sens obsesiei lui . Acesta este singurul lucru stabil si sigur din viata lui , restul parand sa se destrame , chiar si speranta intr-o eventuala iubire , desi se afla la a treia casnicie care se apropie de final … Cu o distributie grea , o actiune inteligenta si tensionanta presarata cu disperare , ambitii si ispite , Obsesia pare filmul complet . Printre scene dure , barbatesti se strecoara fin , dar percutant iubirea … Echipa CinemaSfera va mai recomanda si The Remains – Ramasitele (2016) Filme online subtitrate !

Filmul Heat – Obsesia (1995) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »