" />
joi , iulie 29 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Hello Ghost – Hellowoo Goseuteu (2010) film online

Hello Ghost – Hellowoo Goseuteu (2010) film online

Loading...

Sang-man (Cha Tae-hyun) încearcă să se sinucidă cu o supradoză de pastile, dar nu reuşeşte acest lucru. El mai are apoi o tentativă de sinucidere aruncându-se de pe un pod în râu, dar şi de această eşuează, fiind salvat de cineva. Adus la spital, Sang-man se trezeşte şi vede un bărbat fumând lângă el. El spune celorlalţi pacienţi ce a văzut, dar nimeni nu îl crede. În timpul şederii sale la spital, el întâlneşte patru fantome. Între timp, Sang-man se întâlneşte cu asistenta Jung Yun-soo (Kang Ye-won) şi se îndrăgosteşte imediat de ea.

Sang-man este externat din spital şi fantoma îl urmează la apartamentul său. El îi cere politicos fantomei să îi spună de ce se află acolo, dar nu primeşte niciun răspuns. El hotărăşte apoi să viziteze un şaman pentru a primi ajutor şi să afle cum poate scăpa de fantome. Lui Sang-man i se spune că fantomele folosesc trupul său pentru a intra în lumea celor vii şi acestea să-şi poată îndeplini dorinţele rămase neîmplinite.

Deşi încearcă să scape de fantome, el nu reuşeşte deloc, acestea urmându-l peste tot pe unde se duce. Mai apoi hotărăşte să le ajute să-şi îndeplinească visurile neîmplinite pentru a putea să plece împăcate în lumea cealaltă. Una dintre fantome, un bătrân, vrea să returneze o cameră prietenului său. O altă fantoma, un fumător gras, vrea să-şi recupereze taxiul şi să-l conducă. Iar ultima fantomă este o femeie care plânge şi îşi doreşte să gătească şi să mănânce cu oamenii pe care îi iubeşte. Toate aceste evenimente îl fac pe Sang-man să o cunoască mai bine pe Yun-soo.

Filmul Hello Ghost – Hellowoo Goseuteu (2010) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »