" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Hidden Figures (2016) Filme online subtitrate

Hidden Figures (2016) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul Hidden Figures (2016) incepe in anul 1962 , matematiciana Katherine Goble Johnson (Taraji P. Henson) lucreaza la divizia segregata de la West Area Computers din Centrul de Cercetare Langley aflat in Hampton , Virginia , impreuna cu colegele sale , inginera aspiranta Mary Jackson (Janelle Monáe) si supervizoarea informala Dorothy Vaughan (Octavia Spencer) . Dupa lansarea de succes al satelitului rusesc Sputnik I , Al Harrison (Kevin Costner) , directorul Grupului Spatial American , este presat de sefii lui cu motivul de a trimite astronauti americani in spatiu , iar Katherine este desemnata de supervizoarea sa , Vivian Mitchell (Kirsten Dunst) , sa ii urmeze , astfel , devine prima femeie afro-americana din echipa .

Lui Katherine ii este interzisa folosirea toaletei , sa bea din aceeasi cana cu restul echipei si sa poarte bijuteri inafara de perle , desi oricum ea sustine ca nu detine asa ceva . Katherine este primita cu ostilitate si este agresta verbal de catre inginerul-sef Paul Stafford (Jim Parsons) . Pe de alta parte , Mary descopera un defect in scuturile de caldura ale capsulei spatiale experimentale , ceea ce ii creste mult stima de sine .

Odata cu trecerea timpului Katherine si colegii sau incep sa se inteleaga din ce in ce mai bine , lucru care ii permita sa mentioneze eliminarea interdictiilor pe care le avea , si in ciuda obiectiilor si opunerii lui Stafford , ea ajunge sa fie inclusa in intalnirile periodice ale echipei si ajunge sa ghideze iar capsula incat sa poata ateriza cu siguranta . In ciuda tuturor faptelor acestea pe care le-a facut Katherine este obligata sa isi scoata numele din toate rapoartele unde a contribuit si toata gloria si stima sa ii revina lui Stafford , oare va lasa Katherine lucrurile asa ? Pe langa Hidden Figures (2016) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va recomanda si Keeping Up with the Joneses (2016) Filme online subtitrate !

Filmul Hidden Figures (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »