" />
luni , septembrie 20 2021
Home / Filme / Movie / Fanstastic / Hideaway – Viziuni macabre (1995) Filme online subtitrate

Hideaway – Viziuni macabre (1995) Filme online subtitrate

Loading...

Dupa ce omoara doua femei si aranjeaza in mod ritualic trupurile lor ca pe un sacrificiu pentru Satan , un venerator al diavolului invoca un vers satanist intr-o camera plina de lumanari si imagini satanice . El se sinucide apoi in asa fel incat sufletul lui sa fie damnat si atribuit lui Satan pe veci . Ceea ce urmeaza este o experienta dincolo de moarte in care criminalul mort acum zboara prin tuneluri de lumina si ajunge sa fie atras de o entitate malefica in Iad .

Hatch Harrison (Goldblum) se afla intr-o excursie cu familia lui si , din nefericire pentru el , este implicat intr-un accident rutier grav in care pare sa-si piarda viata . Desi doctorii il declara mort , el este reinviat doua ore mai tarziu de un specialist pe nume Jonas Nyebern (Molina) . In acest timp , Hatch are parte de aceleasi viziuni cu tunelurile de lumina pe care le-a avut si criminalul ceva mai devreme , dar cand ajunge la judecata el este atras incet catre un loc ireal si isi vede fiica decedata in urma cu doi ani .

Hatch intra apoi in rai si este contopit de lumina unui mare inger . Cand este readus la viata , Hatch se trezeste si afla ca fiica si sotia lui , Regina si Lindsay , au scapat din accident fara vreo rana severa . El se gandeste apoi ca viziunile pe care le-a avut cu raiul au fost rodul unui simplu vis . Dupa accident si reinvierea care a urmat , Hatch incepe sa aiba parte si de alte viziuni misterioase . Acestea implica si vederea crimelor prin ochii criminalului . Echipa noastra va mai recomanda si Shot Caller (2017) Filme online subtitrate !

Filmul Hideaway – Viziuni macabre (1995) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »