" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Hitman: Agent 47 (2015) Filme online HD 720P

Hitman: Agent 47 (2015) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Hitman: Agent 47 (2015) Filme online HD 720P incepe spunand povestea unui asasin de elita care a fost genetic construit sa fie o masina de ucis perfecta , fara mila si fara ezitari in a ucide , fiind cunoscut doar dupa ultimele doua cifre ale codului de bare pe care il are tatuat pe ceafa . El reprezinta rezultatul culminant al catorva decenii de cercetare – si cele 46 de clone – agentii care au fost creati inaintea lui , dar acestia nu au fost perfecti pana la el – ce il inzestreaza cu forta , viteza , vigoare si inteligenta fara precedent , toate acestea fac din el o arma perfecta .

Cea mai recenta tinta a sa este o corporatie foarte mare care intentioneaza sa descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armata de ucigasi ale caror puteri o depasesc chiar pe cea a Agentului . Impreuna cu o fata tanara care poate detine secretul prin care se pot invinge inamicii puternici si clandestini , 47 se confrunta cu revelatii uimitoare privind propriile sale origini si sfarseste prin a se implica intr-o lupta epica cu dusmanul sau de moarte .

Oare Hitman va iesi invingator sau nu va putea opri crearea armatei de clone care ii va veni de hac pana la urma ? Hitman: Agent 47 (2015) este un film realizat dupa jocul care ii poarta si numele .

Filmul Hitman: Agent 47 (2015) Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

  1. O actiune foarte buna

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »