" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Hollywood Homicide – Copoi de Hollywood (2003)

Hollywood Homicide – Copoi de Hollywood (2003)

Loading...

Filmul Hollywood Homicide – Copoi de Hollywood (2003) incepe cu Sergentul Joe Gavilan (Harrison Ford) acesta este un detectiv de la omucideri care trece prin dificultati financiare . Partenerul sau , K. C. Calden (Josh Hartnett) , este un ofiter mai tanar decat el care preda yoga in timpul liber si isi doreste sa devina actor . Cei doi politisti sunt desemnati sa se ocupa de niste crime care apartin unui grup numit H3OClick , membrii acestei trupe fiind impuscati mortal intr-un club de noapte de catre doi atacatori neidentificati .

Detectivii descopera un martor care a scapat neobservat si incearca sa il gaseasca . In tot acest timp , Gavilan trebuie sa se descurce si cu o afacere imobiliara care ar putea sa-l scoata in sfarsit din impasul financiar in timp ce Calden isi urmareste in continuare visul de-a deveni actor . Fara stiinta celor doi , Antoine Sartain (Isaiah Washington) , managerul si producatorul H2OClick , isi pune seful securitatii personale sa ii ucida pe cei doi asasini pe care i-au angajat in prealabil pentru a-i ucide pe cei patru si pe Klepto , un rapper pe care Sartain l-a manageriat si al carui caz e inca deschis .

La inceput , Gavilan si Calden credeau ca aceste crime sunt legate de rafuielile intre bande , insa mai tarziu Calden gaseste cadavrele asasinilor la morga si ajung la concluzia ca respectivele crime au fost orchestrate de altcineva . De asemenea , ei observa mai multe similitudini intre mortile celor patru si a lui Klepto , realizand faptul ca acestea au legatura . Gavilan afla de la un politist sub acoperire ca textierul trupei , un barbat pe nume K-Roc , a disparut brusc din peisaj .

Filmul Hollywood Homicide – Copoi de Hollywood (2003) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »