" />
Home / Filme de colectie / Horror Express – Expresul groazei (1972) Filme online HD 720P

Horror Express – Expresul groazei (1972) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Horror Express – Expresul groazei (1972) incepe in anul 1906 , Saxton (Christopher Lee) , un antropolog renumit , revina dupa ceva vreme in Europa cu Expresul Trans-Siberian din China in Moscova . Acesta aduce cu el o lada in care se afla ramasitele unei creaturi umane destul de ciudata si sinistra pe care a descoperit-o in Manchuria . El spera ca aceasta creatura sa fie veriga lipsa din istoria omenirii . Doctorul Wells (Peter Cushing) , rivalul amical al lui Saxton si coleg din Societatea Regala , se afla si el in treanul respectiv dar statea in alt compartiment .

Inainte ca trenul sa paraseasca Shanghai , un hot este gasit mort in gara . Ochii lui sunt complet albi , fara iris sau pupile , iar un martor il confunda cu un om orb . Un calugar pe numele sau adevarat Pujardov (Alberto de Mendoza) , consilierul spiritual al Contelui Polonez Marion Petrovski (George Rigaud) si al Contesei Irina Petrovski (Silvia Tortosa) , care si ei asteapta sa se suie in tren , spune ca , ceea ce se afla in lada lui Saxton este malefic . Saxton se supara pe spusele acestuia si spune la randul sau ca este un mit .

Saxton nu vrea sa renunte la descoperirea lui si se infurie foarte tare pe langa asta ii atrage atentia si lui Wells si acesta mituieste un om care lucra in vagon sa investigheze lada respectiva . Hamalul este ucis de o creatura asemanatoare unei maimute , iar apoi evadeaza din lada . Creatura incepe sa faca tot mai multe victime intrand din vagon in vagon , fiecare victima fiind lasata cu aceeasi ochi alb ca si hotul care a fost gasit mort la inceput . O autopsie mai concreta scoate la iveala ca victimelor li se absoarbe memoria si creierul , oare vor reusi sa scape de aceasta creatura ?

Filmul Horror Express – Expresul groazei (1972) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »