" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / I Am a Hero (2016) Filme online HD 720P

I Am a Hero (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul I Am a Hero (2016) Filme online HD 720P incepe cu Hideo acesta este un barbat care nu are nici un fel de vis sau nici un fel de ideal in viata dupa care sa se ia pentru a face ceva , ideile lui nu sunt asa marete pentru a face ceva iesit din comun sau sa il faca pe acesta sa ajunga ceva mai sus decat este acum , pentru a urca pe scara sociala sa spunem asa .

Intr-o zi acesta se afla acasa , facandu-si siesta personala cand Hideo se uita pe geam acesta observa ca toata lumea pe care el o stie se schimba din cauza unui virus extrem de periculos care transforma toti oamenii in zombie . Hideo este inarmat doar cu o pusa pe care o avea in casa , acesta se decide sa paraseasca orasul pentru a ajunge la un mall dintr-o suburbie unde un numar mic de supravietuitori au reusit sa scape .

Oare ce va face mai departe Hideo ? Va reusi sa ajunga la mall pentru a se intalni cu ceilalti supravietuitori sau va sfarsi si el ca ceilalti oameni din jurul sau , sa isi piarda sufletul si sa fie transformat in zombie ? Filmul I Am a Hero (2016) este un film regizat de Shinsuke Sato care in timp a primit o nota destul de mare de la critici si anume 7 , ceea ce arata ca este un film ce merita vazut si nu unul mediocru .

Filmul I Am a Hero (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »