" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Drama / I am not a serial killer (2016) Filme online HD 720P

I am not a serial killer (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul I am not a serial killer (2016) Filme online HD 720P incepe cu un adolescent pe nume John Wayne Cleaver (Max Records) medicul i-a dat diagnosticul de sociopat si avand tentative de sinucidere . Acestea sunt accentuate de munca pe care o face la o firma de pompe funebre a mamei sale . El isi controleaza impulsurile in mare parte urmand niste reguli stricte , sedinte de terapie cu psihologul sau Grant (Karl Geary)  si anumite masuri provizorii . Langa cadavrul unei victime ce a fost recent ucişa , John vede o baltoaca de ulei negru . Dupa o alta crima identica , discutiile despre un ucigas in serie incep sa-i aprinda interesul lui John .

Pe cand mergea la colindat cu amicul sau Max , John vede un strain ce pandeste langa casa vecinului sau , Bill Crowley (Christopher Lloyd) . Ulterior , John il vede pe omul respectiv ducandu-se cu Crowley la pescuit si ia decizia sa ii urmareasca pe cei doi . Pe cand strainul este pe cale sa-l atace pe Crowley , acesta imediat riposteaza si il ucide pe respectiv cu mainile goale . John incepe sa puna cap la cap indiciile si sa creeze un profil al criminalului in serie plecand de la ideea ca toate cadavrele aveau organele scoase .

Urmarindu-l pe Crowley si pe sotia acestuia iesind in oras , John da peste mama lui si Grant care au iesit la randul lor la o intalnire , lucru care il supara foarte tare . John studiaza apoi bazme si mitologie , iar politia face legatura intre recentele crime si disparitia unei persoane pe nume Emmett Openshaw . Continuandu-si ancheta personala , John este martorul mai multor evenimente tulburatoare si al unor crime teribile ce se comit chiar sub privirile sale neputincioase .

Filmul I am not a serial killer (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »