" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / I Am Wrath – Furie si razbunare (2016) Filme online

I Am Wrath – Furie si razbunare (2016) Filme online

Loading...

In toiul unui val de crime fara precedent in istoria orasului Columbus , Ohio , Guvernatorul John Meserve (Patrick St. Espirit) tine o conferinta de presa pentru a prezenta eforturile depuse in reducerea infractionalitatii . Cand este luat la intrebari de protestatari cu privire la o conduca pe care doreste s-o construiasca , el promite ca a contractat serviciile unei firme independete care sa realizeze un studiu de fezabilitate . Abbie Hall (Amanda Schull) si familia ei urmareste conferinta de presa si este incantata de faptul ca guvernatorul a mentionat munca deosebita pe care a depus-o mama ei , Vivian (Rebecca De Mornay) .

Vivian se duce la aeroport pentru a-si lua sotul , Stanley (John Travolta) , ce se intoarce din Orlando , Florida , unde a participat la un interviu de angajare . Cand ajung la masina lor , ei observa ca una dintre anvelope este sparta . Inainte ca Stanley sa o poata repara , un barbat se apropie si le cere bani . Stanley refuza politicos , dar un altul se furiseaza pe la spatele sau si il loveste in cap .

Primul barbat o injunghie pe Vivian si ii fura portofelul , iar Stanley nu poate decat sa se uite cum indivizii fug . Politia foloseste descrierea oferita de Stanley pentru a identifica si captura faptasii , in special pe cel care a ucis-o pe Vivian . Cu toate acestea , dupa ce il prinde pe criminal si Stanley confirma ca el este faptasul , politia il lasa liber … Stanley se enerveaza la culme si afla ca numele individului este Charlie , asa ca incepe sa-l pandeasca si sa se razbune pe el .

Filmul I Am Wrath – Furie si razbunare (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »