" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Drama / I, Daniel Blake (2016) Filme online HD 720P

I, Daniel Blake (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Daniel Blake interpretat de Dave Johns este un batranel de 59 de ani care sufera un atac de cord unde munceste . Recuperarea lui este incompleta iar din cauza asta cardiologul e ingrijorat ca inima lui Daniel ar putea sa inceapa sa bata anormal si sa ii provoace probleme care i-ar putea fi fatale . Aceasta ii spune ca nu este pregatit sa se intoarca la munca si din acest motiv Daniel incearca sa obtina un ajutor social .

La inceput el primeste ajutorul  , dar cand este evaluat din nou comisia ia hotararea ca acesta este sub limita legala de a mai primi ajutorul dupa care il declara apt de munca . Daniel a presupus ca persoana ce s-a ocupat de evaluarea sa i-a contactat doctorul pentru a-i cere parerea despre el si despre boala lui , dar acest lucru nu s-a intamplat niciodata asa ca a fost declarat apt de munca .

Mai mult decat atat , el nici nu mai trebuia sa fie supus testelor deoarece boala lui i-ar fi permis sa primeasca ajutorul social de la sine . Supervizorul de la locul de munca il sfatuieste pe Daniel sa incerce sa intre in somaj , dar pentru a primi acest ajutor trebuie sa caute alte locuri de munca . Daniel incearca sa conteste decizia de-a fi declarat apt de munca , dar descopera ca birocratia este mult prea complicata pentru el . Daniel ajunge s-o cunoasca pe Katie , o mama singura ce creste doi copii , ce are si ea o multime de probleme , oare ce se va intampla mai departe ?

Filmul I, Daniel Blake (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »