" />
sâmbătă , iunie 19 2021
Home / Filme / Movie / Crima / I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) Filme online HD 720P

I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) Filme online HD 720P incepe cu Ruth Kimke care vine acasa de la servici , aceasta lucreaza ca asistenta medicala , cand ajunge acasa isi gaseste casa pradata de hoti , laptop-ul furat si colectia de obiecte de argint a bunicii sale , furata . Organele de politie par deranjate de acest caz si nu isi dau interesul foarte mult , iar Ruth , cu siguranta poate supravietui fara elementele lipsa , insa ce nu stiu ei este ca aceasta nu poate trece peste violarea spatiului privat .

Aceasta nu poate trece cu vederea acest caz deoarece bunurile lipsa nu sunt o valoare asa mare dar nu se poate impaca cu ideea ca i-au violat spatiul personal . Aceasta are o aplicatie pe telefon prin care isi gaseste laptopul dar politistii refuza sa o ajute , Ruth decide sa mearga dupa hoti pe cont propriu . Pierzandu-si increderea in politie iar pe langa asta in oameni in general , Ruth incepe sa ancheteze pe cont propriu , alaturi de respingatorul si superficialul sau vecin , Tony , care sfarseste prin a fi motivatia de care ea avea nevoie pentru a nu mai indura nedreptatile din jur .

Unindu-si forta cu Tony , cei doi urmaresc localizarea laptop-ului care ii conduce catre o banda de criminali degenerati si o lume interlopa periculoasa si foarte bizara , unde apele sunt prea primejdioase pentru a fi navigate . Ruth nu realizeaza pericolele la care se expune venind cu veciul ei pana aici … oare ce vor face cei doi ?

Filmul I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »