" />
miercuri , mai 19 2021
Home / Filme / Movie / Horror / I Know You’re in There (2016)

I Know You’re in There (2016)

Loading...

Filmul I Know You’re in There (2016) incepe cu Tom Redding , dupa ce mama lui se sinucide acesta descoperă ca are o sora de mult pierduta , care are niste probleme foarte grave si anume nu se poate misca dar pe langa asta nici nu poate vorbi . Impreuna , ei calatoresc spre casa izolata a mamei lor moarte , unde Tom spera sa se documenteze despre boala pe care sora sa o are .

Evenimentele care urmeaza acestei documentari il conduc de catre un rau supranatural , in proximitatea nebuniei . Pelicula reprezinta o revelatie a horror-ului psihologic , al carui continut poate fi deranjant prin teroarea psihica , suspansul , tensiunea si revelatiile de-a dreptul uluitoare . Povestea filmului I Know You’re in There (2016) il impinge pe Tom catre dezechilibrarea ireparabila a vietii psihice , catre abandon si alienare mentala care ii tulbura existenta constienta pana la limitele supravietuirii .

Cum vor evolua destinele pecetluite de cruntul suicid ? Va domina rezilienta psihologica sau pierderea ratiunii ? Va afla Tom Redding ce se petrece su sora sa iar pe langa asta este vre-o legatura intre boala surorii sale si moartea mamei lor ?

Filmul I Know You’re in There (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

  1. merita vazut , un horror bun

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »