" />
vineri , octombrie 23 2020
Home / Filme / Movie / Comedie / I’m a Cyborg, But That’s OK 2006 film online subtitrat

I’m a Cyborg, But That’s OK 2006 film online subtitrat

Loading...

Majoritatea evenimentelor din film se desfăşoară într-un azil plin cu pacienţi care mai de care mai speciali. Young-goon, o tânără femeie care a lucrat într-o fabrică producătoare de radiouri şi care crede despre ea însăşi că ar fi un cyborg. Ea a fost internată după ce s-a tăiat la încheieturi şi s-a conectat cu nişte cabluri ca să se „încarce”, un act ce este interpretat ca fiind unul sinucigaş. Tulburarea ei este caracterizată prin refuzul de-a mânca, discutând cu maşinăriile şi electronicele şi ascultă obsesiv un tub electronic pentru a primi instrucţiuni cum să devină un cyborg mai bun.

Mama ei apatică este întrebată de doctorul institutuluipentru a înţelege de unde a plecat toată aceasta psihoză a lui Young-goon. În ciuda faptului că pare să fie complet ignorantă cu privire la problemele fiicei sale, ea povesteşte că bunica ei bolnavă mintal a fost la rândul său internată pentru că s-a crezut drept un şoarece. Drept rezultat, Young-goon are fantezii frecvente referitoare la găsirea bunicii sale şi să se răzbune pe „bărbaţii în alb” care au luat-o.

Il-soon, un tânăr pacient internat pentru comportament antisocial şi cleptomanie, devine fascinat de Young-goon; el este descris ca neavând niciun sentiment pentru ceilalţi din jur şi crede că poate să „fure” sufletele/atributele oamenilor. El se teme că va fi în cele din urmă micşorat până la devenirea unui punctuleţ şi este văzut spălându-se obsesiv pe dinţi atunci când este nervos sau supărat. Obiceiul său de-a prelua trăsăturile celorlalţi pacienţi îl face ţinta frecventă a dispreţului, însă el face asta doar temporar şi după ce termină renunţă la ele.

Filmul I’m a Cyborg, But That’s OK Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »