" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Biografie / Imperium: Nero (2004) Filme online HD 720P

Imperium: Nero (2004) Filme online HD 720P

Loading...

Pe cand era un tanar baiat , viitorul imparat Nero este martor al uciderii tatalui sau de catre nebunul imparat Caligula care ii exileaza si mama . In timp ce se afla in exil pe Insulele Pontine , Agrippina , mama lui Nero , are o viziune care-i spune ca fiul ei va putea deveni un imparat , dar pentru ca acesta sa-si indeplineasca destinul ea va trebui mai intai sa moara . Agrippina accepta aceasta propunere si este dispusa sa moara pentru ca fiul ei sa aiba un viitor maret .

Inapoi in Roma , Nero este acum crescut de catre imparatul Claudius dupa moartea lui Caligula , iar Agrippina se intoarce . Ea ii otraveste mancarea lui Claudius si , drept urmare , Nero devine imparat . La inceput , Nero reduce taxele si pune in practica niste masuri excelente , reusind sa invadeze ulterior si Brittania . Curand , el cunoaste o frumoasa sclava pe nume Claudia Acte si se casatoreste cu ea , anuland logodna pe care o avea cu fiica lui Claudius , Claudia Octavia , spunandu-i acesteia ca se poate marita cu cineva alaturi de care sa fie cu adevarat fericita .

Cu inima franta , ea se retrage pe o insula si se sinucide . Nero se bucura de viata casatorit fiind cu Claudia Acte , insa curand puterea incepe sa-l corupa si pe el si sa isi piarda mintile , aruncand Roma in flacari . El divorteaza de Acte si isi obliga cetatenii sa asiste ore intregi de recitale si in cadrul unui astfel de recital el isi ucide accidental noua sotie insarcinata , Poppaea Sabina . El ucide cativa membri ai senatului si ordona ca mama lui sa fie injunghiata , oare mai departe ce va face ?

Filmul Imperium: Nerone (2004) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »