" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Fanstastic / In the Mouth of Madness (1994)

In the Mouth of Madness (1994)

Loading...

Filmul In the Mouth of Madness (1994) incepe cu Dr. Wrenn (David Warner) care ii face o vizita lui John Trent (Sam Neill) , un pacient care se afla intr-un spital de psihiatrie pentru a ii asculta povestea . Tren , un agent de asigurari , ia cina cu un coleg care il pregateste pentru urmatoarea sarcina . In timpul conversatiei celor doi , Trent este atacat de un barbat cu toporul care , apoi , este omorat de un politist inainte de-a apuca sa-l raneasca . Inainte de-a muri , atacatorul l-a intrebat pe Trent daca a citit Sutter Cane .

Din cate se pare , acesta era agentul lui Cane si a luat-o razna in asa masura incat si-a ucis intreaga familie dupa ce a citit una dintre cartile acestuia . Trent se intalneste apoi cu directorul editurii Arcane , Jackson Harglow (Charlton Heston) , care il pune sa cerceteze disparitia faimosului scriitor de romane horror Sutter Cane (Jürgen Prochnow) si sa recupereze manuscrisul ultimului roman al acestuia . El o pune pe editoarea lui Cane , Linda Styles (Julie Carmen) , sa il ajute cu ancheta .

Linda explica faptul ca povestile lui Cane sunt cunoscute pentru dezorientarea pe care o cauzeaza cititorilor , pierderea de memorie si paranoia printre cei mai slabi de inger . Tren este sceptic in aceasta privinta , el fiind convins ca disparitia nu este nimic altceva decat o strategie de-a atrage atentie si a promova romanele sale . Trent observa niste linii rosii pe coperitile cartii lui Cane care , atunci cand sunt aliniate in mod corespunzator , formeaza o harta a orasului New Hampshire si marcheaza o locatie despre care se crede ca ar fi Hobb’s End , asezamantul fictiv in care se petrec multe dintre evenimentele prezentate de Cane in cartile sale .

Filmul In the Mouth of Madness (1994) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »