" />
luni , august 2 2021
Home / Filme / Movie / Horror / Incarnate – Demonul 2016 Filme online HD 720P

Incarnate – Demonul 2016 Filme online HD 720P

Loading...

Dr. Seth Ember (Aaron Eckhart) are rara capacitate de a scapa oamenii posedati de , demonii care ii terorizeaza si nu ii lasa in pace , in ciuda faptului ca scapa oamenii de , demoni el uraste cuvantul „exorcizare” si nu este de acord cu religia organizata , referindu-se la ceea ce face el drept „evacuarea entitatilor parazitice” . Cu ajutorul celor doua ajutoare ale lui elibereaza oamenii posedati scazandu-si ritmul cardiac pentru a se apropria cat mai mult posibil de moarte .

Scazandu-si ritmul cardiac el poate intra in subconstientul oricarei persoane si convingand-o ca tot ce se intampla este o pacaleala si ca este doar in capul lor . Seth face acest lucru deoarece vrea sa gaseasca un anumit demon mult mai puternic decat restul pe care sa-l dustruga .

Cu timpul numele lui ajunge destul de mare sa spun asa incat o anumita reprezentanta de la Vatican (Catalina Sandino Moreno) vine la el cu o valiza plina cu bani pe care i-o ofera pentru a o ajuta intr-un caz mai delicat . Un baietel in varsta de 11 ani (David Mazouz) a fost posedat de un demon foarte puternic care spune el ca va muri in 3 zile daca nu il evacueaza . La inceput Seth nu este interesat dar auzind niste vorbe foarte laudabile in favoarea demonului a devenit imediat interesat in distrugerea acelei entitati .

Filmul Incarnate – Demonul 2016 Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »