" />
Home / Filme / Movie / Actiune / Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) Filme online HD 720P

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) incepe in anul 1957 , la 19 ani dupa „Ultima Cruciada” , Indiana Jones (Harrison Ford) si prietenul sau George „Mac” McHale sunt rapiti in New Mexico de catre niste agenti sovietici aflati sub comanda Colonelului Dr. Irina Spalko . Sovieticii se infiltreaza intr-un depozit etichetat „Depozitul 51” si il obliga pe Jones sa localizeze un extraterestru mumificat recuperat in urma cu zece ani . Dupa descoperire Mac dezvaluie faptul ca el este agent dublu care lucreaza pentru sovietici . Jones scapa si incearca fara succes sa ia cadavrul .

Dupa o lupta cu sadicul asasin al lui Spalko , henchman , Colonelul Antonin Dovchenko , Jones se adaposteste intr-un oras din Nevada , insa acolo se efectueaza teste de bombe atomice , iar el ramane captiv intr-o incapere . In cele din urma , el este salvat , decontaminat si arestat de agentii FBI care-l suspecteaza ca lucreaza pentru sovietici . Chiar daca este eliberat datorita faptului ca Generalul Ross garanteaza pentru el , lui Jones i se interzice sa-si mai practice meseria .

Mai tarziu , Jones este abodat de un individ pe nume Mutt Williams care ii spune ca Harold Oxley a gasit un craniu de cristal in Peru . Acesta a suferit o cadere nervoasa si apoi a fost rapit . De asemeea , Mutt ii ofera lui Jones o scrisoare de la mama lui care este si ea captiva si in acea scrisoare se afla o ghicitoare scrisa de Oxley intr-o limba antica sud-americana . Agentii KGB incearca sa ii captureze , dar Jones si Mutt le dejoaca planurile si se duc in Peru . Jones si Mutt sunt capturati de Mac si agentii sovietici si dusi la tabara lor din jungla Amazoniana .

Filmul Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »