" />
Home / Filme / Movie / Actiune / Indiana Jones and the Last Crusade (1989) Filme online HD 720P

Indiana Jones and the Last Crusade (1989) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Indiana Jones and the Last Crusade (1989) incepe in anul 1912 , micul Indiana Jones se afla cu trupa de cercetasi la Parcul National Arches din Utah . In timp ce exploreaza pesterile , Indy descopera un grup de profanatori de morminte care au gasit crucifixul de aur ce ii apartinea lui Coronado si il fura de la ei cu speranta de-al dona unui muzeu . Barbatii il urmaresc pe Indy si , chiar daca reuseste sa scape de ei , seriful il obliga pe acesta sa le inapoieze crucifixul . Impresionat de curajul sau , liderul profanatorilor ii ofera lui Indy palaria lui si il incurajeaza sa nu se dea batut niciodata .

In 1938 , Indy (Harrison Ford) recupereaza crucifixul de pe coasta Portugaliei si il doneaza muzeului Marcus Brody . Mai tarziu , el este prezentat lui Walter Donovan care il informeaza ca tatal sau , Henry Jones , Sr. (Sean Connery) , a disparut in timp ce se afla in cautarea Sfantului Graal deoarece a folosit o inscriptie incompleta de pe care se ghida . Mai tarziu , Indy primeste jurnalul lui Henry prin posta din Venetia .

Realizand ca Henry nu ar fi trimis jurnalul daca nu ar fi fost intr-o belea , Indy si Marcus se duc in Venetia unde se intalnesc cu colega australiana a tatalui sau , Dr. Elsa Schneider . Sub o biblioteca unde Henry a fost vazut ultima oara , Indy si Elsa descopera un mormant al unui Prim Cavaler al Cruciadelor care contine o versiune completa a inscriptiei folosita de Henry , iar aceasta dezvaluie locul Sfantului Graal . Insa o societate secreta cunoscuta drept Brotherhood of the Cruciform Sword a carei menire este protejarea pocalului incearca sa le puna piedici in a-l descoperi , oare ce se va untampla mai departe ?

Filmul Indiana Jones and the Last Crusade (1989) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »