" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Into the Sun – Yakuza (Mafia de la Rasarit) (2005) Filme online

Into the Sun – Yakuza (Mafia de la Rasarit) (2005) Filme online

Loading...

Asasinarea guvernatorului orasului Tokyo , Takayama , cauzeaza o panica si revolta publica in intregul oras japonez . Dupa ce aude vestea incidentului , FBI-ul cere biroului CIA din Tokyo sa ancheteze aceasta asasinare deoarece crede ca ar avea legatura cu periculoasa mafie japoneza , Yakuza . Agentul CIA retras din activitate , TravisHunter , si incepatorul agent FBI Sean Mac , sunt trimisi sa se ocupe de acest caz si sa ii prinda pe faptasi . In timpul muncii sale , Mac se dovedeste a fi mai mult o distragere decat un ajutor .

Acest lucru este din cauza faptului ca nu prea stie procedurile japoneze si obiceiurile de pe acolo . Hunter a fost crescut in Japonia si cunoaste foarte bine atat organizatia mafiota Yakuza cat si modurile lor de operare sinistre , excentrice si misterioase . Hunter si Mac descopera un plan al lui Kuroda , noul sef al Yakuza , sa construiasca o retea de trafic de droguri majora in combinatie cu un chinez pe nume Chen .

Kuroda ucide pe oricine ii sta in cale si se pare ca el a fost cel care a pus la cale planul pentru asasinarea guvernatorului . Hunter se intoarce pentru a-l ajuta pe Kojima , adjunctul unei vechi scoli a Yakuza condusa de batranul Oyabun Ishikawa . Hunter il viziteaza pe Kojima care spune ca acum noua conducere a Yakuza si-a unit fortele cu clanul chinez Tong si au devenit practic de neinvins , fiind mult prea puternici . De asemenea , Kojima ii spune lui Hunter ca si-ar dori foarte mult sa scape definitiv de Kuroda .

Filmul Into the Sun – Yakuza (Mafia de la Rasarit) (2005) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »