" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Italian Job – Jaf in stil Italian (1969) Filme online

Italian Job – Jaf in stil Italian (1969) Filme online

Loading...

Charlie Croker (Michael Caine) , un infractor englez , este eliberat din puscarie si are intentia de-a pune in practica o „mare lovitura” in Italia . El curand se intalneste cu vaduva prietenului sau si coleg de hotii Roger Beckermann (Rossano Brazzi) care a fost ucis de catre mafie atunci cand se afla cu Lamborghiniul sau in Alpii Italieni . Doamna Beckermann (Lelia Goldoni) ii ofera lui Croker planurile raposatului ei sot pentru jaful care a atras atentia ostila a criminalilor sai .

Acest plan detaliaza modul in care poate sa fure suma de patru milioane de dolari din orasul Turin si sa scape apoi in Elvetia . Croker se intoarce la fosta lui inchisoare pentru a incerca sa-l convingă pe Mr. Bridger (Noël Coward) , liderul unui mare imperiu infractional , sa ii finanteze planul . Bridger , care a mituit mai toti gardienii inchisorii in care se afla , nu este de acord la inceput sa se implice in aceasta combinatie , dar se razgandeste cand afla ca Fiat intentioneaza sa construiasca o noua fabrica in China .

Avand acum sustinere din partea lui Bridger , Croker il recruteaza pe expertul in calculatoare Profesorul Peach (Benny Hill) , pe iubita acestuia Lorna (Maggie Blye) si o echipa de hoti si soferi care sa le asigure fuga . Planul necesita ca Peach sa inlocuiasca programul din computerul care controleaza traficul din orasul Turin pentru a crea un blocaj rutier paralizator ce va permite hotilor sa fuga cu aurul in trei Mini Cooper S . Dupa ce planifica si pun la punct toate detaliile , Croker si echipa sa pornesc spre Turin .

Filmul Italian Job – Jaf in stil Italian (1969) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »