" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Horror / Johnny Frank Garrett’s Last Word (2017)

Johnny Frank Garrett’s Last Word (2017)

Loading...

Filmul Johnny Frank Garrett’s Last Word (2017) incepe cu Sora Tadea Benz , aceasta este o calugarita in varsta de 76 de ani , aceasta statea la manastire si totul era foarte frumos fara nici un fel de probleme dar intr-o noapte Sora Tadea Benz este violata si ucisa cu sange rece si cu foarte mare cruzime in dormitorul sau din interiorul manastirii din Amarillo , Texas .

Un adolescent , pe numele sau Johnny Frank Garrett este arestat la scurt timp dupa incidentul devastator , dar acesta sustine ca este nevinovat iar crima si faptele ii sunt puse in carca fara ca el sa le savarseasca . Procesul sau se termina rapid si Johhny primeste o veste foarte proasta pierzand procesul si anume acesta este condamnat la moarte .

In ziua executiei , Johhny scrie o scrisoare in care spune ca spiritul sau se va intoarce si ii va ucide pe toti cei implicati in condamnarea sa , dar si pe membrii familiilor lor . La scurt timp , acestia incep sa moara unul cate unul in mod misterios … oare se va opri Johhny din razbunarea sa , sau planul pe care acesta il are va fi dus la bun sfarsit ?

Filmul Johnny Frank Garrett’s Last Word (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »