" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Justice League – Liga Dreptatii (2017) Filme online

Justice League – Liga Dreptatii (2017) Filme online

Loading...

In zilele noastre , lumea deplange moartea lui Superman si simtind teama oamenilor , Steppenwolf si Parademonii lui se intorc pe Pamant pentru a incerca sa recupereze niste cutii antice , rapind cativa angajati din Laboratoarele S.T.A.R. ce se afla in posesia unei astfel de cutii . Dupa ce ancheteaza rapirile si intalneste el insusi un Parademon , Bruce Wayne (Batman) hotaraste sa isi continue planul de recrutare pentru a alcatui echipa de metaoameni pe care si-a dorit-o , fiind convins de faptul ca o invazie a planetei este iminenta .

Steppenwolf reuseste sa recupereze o cutie de la Themyscira , lucru care o face pe Regina Hippolyta sa isi avertizeze fiica , Diana Prince (Femeia Fantatica) . Diana se alatura grupului lui Wayne si il informeaza pe acesta despre Steppenwolf si cutiile cu pricina pe care si le doreste acesta . Cei doi incearca fara succes sa ii recruteze in grupul lor pe Arthur Curry (Aquaman) si pe Victor Stone (Cyborg) , dar reusesc sa faca asta cu Barry Allen (The Flash) .

Stone se alatura mai tarziu , totusi , dupa ce tatal sau cade prada rapitorilor si Steppenwolf ataca Atlantis pentru a recupera cea de-a doua cutie . Echipa primeste informatii pretioase din partea lui James Gordon cum ca Parademonii calatoresc prin subterane si concluzioneaza faptul ca armata lui Steppenwolf este grupata intr-o unitate abandonata . Cu toate ca grupul reuseste sa salveze angajtii rapiti , unitatea este inundata in timpul luptei si intreaga echipă devine captiva acolo pana ce Curry isi face aparitia si ii salveaza , el hotarand sa se alature grupului ca urmare a atacului efectuat de Steppenwolf asupra Atlantis . Pe langa Justice League – Liga Dreptatii (2017) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va recomanda si Cheaper by the Dozen – Cu duzina e mai ieftin (2003) Filme online !

Filmul Justice League – Liga Dreptatii (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »