" />
miercuri , decembrie 2 2020
Home / Filme / Movie / Actiune / Keeping Up with the Joneses (2016) Filme online subtitrate

Keeping Up with the Joneses (2016) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul Keeping Up with the Joneses (2016) incepe cu Jeff Gaffney (Zach Galifianakis) care lucreaza la McDowell-Burton International (MBI) la departamentul de Resurse Umane si locuieste impreuna cu sotia sa Karen (Isla Fisher) si cei doi copii ai lor care sunt plecati in tabara . Dupa cumpararea unei case noi , Karen ii atrage atentia lui Jeff asupra noilor vecini , Tim si Natalie Jones (Jon Hamm si Gal Gadot) , pe care Karen i-a invitat sa ia masa pentru a se cunoaste , Jeff ajungand acasa si ramanand uimit .

Karen afla de la acestia ca Tim este un scriitor de succes , iar Natalie este consultant in social media , bloggerita culinara si considerata o eroina de orfanii din Sri Lanca . Nesatisfacuta de sinceritatea lui Natalie , Karen o urmareste la mall in speranta ca va afla cu ce se ocupa in realitate , insa aceasta o vede la camera de proba . Acolo , Natalie o confrunta , realizand ca aceasta ar putea sa o fi urmarit-o . In acelasi timp Tim , il invita pe Jeff la o ieseala .

Cand Jeff ajunge acasa acesta sparge o opera de arta pe care i-o daduse Tim si cand aceasta se sparge inauntrul ei se afla un microfon . Cei doi soti isi dau seama ca au fost spionati in tot acest timp si se gandesc sa se duca in casa lor pentru a afla mai multe despre aceste lucruri . Ajunsi acolo cei doi soti afla ca sunt tintele vecinilor lor prietenosi dar nu tocmai sinceri . Cand familia Jones ajunge acasa incepe adevarata aventura , oare vor scapa cu bine ? Pe langa Keeping Up with the Joneses (2016) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va recomanda si American Pastoral (2016) Filme online subtitrate in romana !

Filmul Keeping Up with the Joneses (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »