" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / LANTANA (2001) Filme online HD 720P

LANTANA (2001) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul LANTANA (2001) Filme online HD 720P incepe cu , cadavrun unei femei ce este gasit intr-un tufis , avand unul dintre pantofi lipsa . Leon (Anthony LaPaglia) , un politist devotat , si Jane (Rachael Blake) , au parte de o aventura de dragoste intr-un hotel . Dupa aceea , Leon si frumoasa sa sotie , Sonja (Kerry Armstrong) , merg impreuna pentru a invata sa danseze dar si Jane participa . Leon nu este incantat de aceasta idee asa ca isi descarca nervii pe un traficant de droguri pe ca il prinde .

Leon incepe sa aiba probleme emotionale , insa nu recunoaste acest fapt . Sonja merge la un terapeut pe nume Valerie (Barbara Hershey) care a publicat o carte despre moartea fiicei sale petrecuta in urma cu 1 an jumate . Ea si sotul ei , John (Geoffrey Rush) , abia daca vorbesc unul cu celalalt ; acesta din urma fiind de parere ca mariajul lor este mentinut de suferinta . Ea se simte amenintata de un alt pacient de-al ei pe nume Patrick Phelan , care are o aventura cu o femeie casatorita .

Sperand sa-l revada pe Leo , Jane se vede cu acesta intamplator in afara serviciului si fac dragoste , chiar daca Leon are anumite rezerve daca sa continue sau nu aventura pe care o are cu ea . La urmatoarele cursuri de dans , Sonja ajunge sa faca echipa cu Jane , lucru care il deranjeaza la culme pe Leon ; el vrea sa termine orice legatura cu Jane insa acesteia nu ii pica bine decizia pe care a luat-o . Intr-o seara , Valerie este implicata intr-un incident cu masina si ramane in pustietate , si nu mai ajunge acasa . Leon ancheteaza cazul si descopera ca sotia lui ii era clienta asa ca ia toate inregistrarile de la sedintele cu ea .

Filmul LANTANA (2001) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »