" />
duminică , mai 9 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Larceny (2017) Filme online HD 720P

Larceny (2017) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Larceny (2017) Filme online HD 720P incepe cu Jack interpretat de Dolph Lundgren acesta este un hot profesionist care asa isi traieste traiul si viata de zi cu zi . CIA il angajeaza pe Jack cu scopul de a se infiltra intr-o inchisoare din Guantanamo de maxima securitate si a oferi agentiei informatiile cerute de acestia , dar pe langa cerintele cerute de cei de la CIA nu trebuie sa afla nimeni ca el lucreaza pentru CIA .

Jack se infiltreaza in , inchisoare si totul merge conform planului dar lucrurile degenereaza si iau o intorsatura proasta in momentul in care liderul cartelului de unde apartine inchisoarea , ale carui milioane de dolari au fost confiscate si depuse intr-un seif al inchisorii .

Acesta isi trimite oamenii pentru a recupera banii inainte ca armata mexicana sa soseasca la fata locului cu intariri . Jack va fi nevoit sa faca fata atat infractorilor cat si armatei , oare se va descurca acesta in aceasta misiune periculoasa sau isi va gasi sfarsitul unde nu se astepta ?

Filmul Larceny (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »