" />
luni , iulie 26 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Legendary Weapons of China 1982 (Cele 18 arme legendare ale Chinei), film online HD subtitrat în Română

Legendary Weapons of China 1982 (Cele 18 arme legendare ale Chinei), film online HD subtitrat în Română

Loading...

Ti Hau este ucenicul Maestrului Ti, un membru de rang înalt al unui clan de boxeri din perioada Revoltei Boxerilor (1899 – 1901. Ti Tan face parte la rândul său dintr-un alt clan de boxeri rival care a reuşit să îşi antreneze studenţii cu succes în a rezista penetrării săbiilor, dar îi sacrifică pe aceştia experimentând tehnici de-a rezista împotriva gloanţelor. Acest lucru o îngrozeşte pe nepoata lui, Fang Shao Ching. Lei Ying deţine taina controlării subiecţilor prin intermediul unei păpuşi voodoo.

Liderul Societăţii Yi Ho, Li, explică faptul că Lei Kung, un bătrân maestru pugilist care a plecat pentru a forma o altă divizie în Yunan, a dizolvat acea divizie din care făcea parte şi acum se ascunde. Lei Kung nu mai crede că artele lor marţiale pot să facă faţă împotriva armelor moderne folosite de către coloniştii vestici. Liderul Yi îl declară pe Lei Kung drept trădător pentru mişcarea lor. Acesta ordonă executarea lui şi susţine că poate să îl identifice prin modul său de luptă.

În Guangdong/Yunan, Ti Hau întreabă despre activitatea lui Lei Kung la un motel popular. De asemenea, în căutarea acestuia se află şi Fang Shao Ching, deghizat drept bărbat, şi Lei Ying. Ei nu se recunosc unul pe altul, dar se observă reciproc cu suspiciune. Ti Hau şi FangShao Ching îl suspectează amândoi pe Lei Ying ca fiind Kung şi se furişează în podul de deasupra camerei acestuia pentru a-l supraveghea mai îndeaproape. Ei se bat apoi la locul de supraveghere în timp ce Ti Tan intră în camera de dedesubt, dar nu îi observă pe aceştia.

Filmul Brigsby Bear (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »