" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Lionheart – Inima de leu (1990) Filme online HD 720P

Lionheart – Inima de leu (1990) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Lionheart – Inima de leu (1990) Filme online HD 720P incepe cu Lyon Gaultier (Jean-Claude Van Damme) acesta este un parasutist militar din Legiunea Straina care se afla in Djibouti , Africa de Nord . Fratele sau , este casatorit cu o femeie foarte frumoasa din Los Angeles , acesta este ars de viu dupa ce o transzactie decurge foarte prsot , ajuns la spital , medicii spun ca are arsuri de gradul trei dupa care trec cateva ore si apoi moare . Lyon dezerteaza atunci cand superiorii ii opresc scrisorile si nu il lasa sa mearga la fratele sau .

Dezertand , fuge spre Statele Unite ale Americii furand un jeep cu care ajunge pana la port de unde pleaca cu vaporul . Intre timp , ofiterul de comanda al Legiunii pleaca si el in State si se duce la Ambasada Franceza unde este informat ca dezertarea lui Lyon este foarte jos pe lista de prioritati a Departamentului de Politie din Los Angeles , asa ca le ordona celor doi oameni care se aflau sub comanda sa , sa il prinda si sa il aduca in legiune .

Lyon ajunge in New York dupa care pleaca in California pentru a se intalni cu familia fratelui sau . Pe drum , el se intalneste cu Joshua , un barbat care organizeaza lupte ilegale pe bani si afla ca nu va putea sa razbune moartea fratelui sau deoarece nu a reusit sa identifice criminalii inainte de-a muri . Unindu-se cu Joshua , Lyon ajunge s-o cunoasca pe Cynthia , cea care organizeaza luptele pentru diferiti oameni bogati dupa care cei doi hotarasc sa o spioneze . Gandindu-se ca aceasta este cea mai la indemana cale de-a obtine bani pentru familia lui , Lyon accepta sa lupte in ringurile improvizate , oare isi va razbuna fratele ?

Filmul Lionheart – Inima de leu (1990) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »