" />
luni , iulie 26 2021
Home / Filme / Movie / Crima / L’ultimo padrino (2008) Online subtitrat

L’ultimo padrino (2008) Online subtitrat

Loading...

Filmul urmăreşte modul cum a reuşit Bernardo Provenzano, şeful suprem al Cosa Nostra până în anul 2006, deşi bătrân şi suferind, să evite poliţia de fiecare dată, reuşind chiar să plece în Franţa pentru o operaţie. El pusese la punct un sistem foarte elaborat de protecţie, astfel că foarte puţine persoane aveau legătură directă cu el, ordinele fiind transmise prin mici biletele scrise de mână sau la maşină numite “pizzini”.

Bernardo Provenzano este cel care, după ce a preluat puterea de la predecesorul său Salvatore ”Toto” Riina, a reuşit să facă din Cosa Nostra o grupare mult mai tăcută. A fost arestat în 2006 într-o fermă părăsită la doar câţiva kilometri de oraşul său natal, Corleone.

Filmul L’ultimo padrino (2008) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

L’ultimo padrino este un film mini-serial italian 2008 din două părţi, în regia lui Marco Risi produs de Taodue.Filmul vorbeşte despre ultimii ani înainte de arestarea din 2008 a lui Bernando Provenzano de către poliţia de stat. Bernardo Provenzano îi urmează în 1993 pe Toto Riina la conducerea Cosei Nostra. Bătrânul Nas încearcă prin toate mijloacele să pacifice toate familiile mafiose, dar e urmărit de către Grupul DUOMO condus de Roberto Sanna. Drept “mâna dreaptă” Provenzano îl are pe Nino Morra, zis “Occhiuzzo”care va fi arestat de către poliţie pentru uciderea a doi oameni de faceri. Acesta începe să colaboreze cu poliţia şi dezvăluie planul lui Provenzano de a transforma mafia într-o organizaţie “invizibilă”…

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »