" />
marți , octombrie 27 2020
Home / Filme / Movie / Actiune / Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019) film online subtitrat în Română

Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019) film online subtitrat în Română

Loading...

Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019), film online subtitrat în Română

Manikarnika se naşte undeva în Varanasi şi este crescută de Bajirao şi tatăl ei, Moropant. Manu devine o tânără fermecătoare şi este observată de către ministrul Dixit-Ji omorând un tigru. Fiind impresionat de ea, el propune ca aceasta să se mărite cu Regele Maratha, lucru care se şi întâmplă şi oamenii din Jihansi sărbătoresc evenimentul cu mare fast, iar numele ei este schimbat după mariaj în Lakshmi Bai. Noul cuplu devenit rege şi regină îşi petrec timpul împreună şi creează o legătură foarte strânsă.

Regina Lakshmi Bai află despre îndatoririle tradiţionale ale femeilor şi nu este deloc încântate de ele, însă devine în schimb foarte interesată de atmosfera politica din Jhansi şi starea ţării în general. Ea este revoltată să afle că soţul ei, Regele din Jhansi, trebuie să îşi plece capul în faţa ofiţerului britanic, Gordon. Ea refuză să se încline acestuia, lucru care-l înfurie foarte tare. Conflictul devine tot mai intens atunci când sare în apărarea unei femei şi se ceartă cu ofiţerii britanici într-o engleză fluentă, spre uimirea acestora.

În altă parte, Sadashiv Rao pune la cale o lovitură de stat împreună cu ofiţerii britanici care i-au promis o parte însemnată din bunuri atunci când ţara va fi cucerită de o mare companie. Sadashiv încearcă să îl otrăvească pe Rege şi este aproape să-l ucidă. Aflat pe patul de moarte şi neavând moştenitori, regele hotărăşte să adopte un copil pentru a prelua mai târziu tronul, iar copilul pe care-l adoptă este un bebeluş oarecare, nu fiul lui Sadashiv aşa cum s-ar fi aşteptat el.

Filmul Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019), film online subtitrat în Română Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »