" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Mindhorn (2016) Filme online HD 720P

Mindhorn (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Mindhorn (2016) Filme online HD 720P incepe cu Actorul Richard Thorncroft este recunoscut in bransa lui si nu numai pentru interpretarea unui personaj celebru pe nume Mindhorn . Acesta este un detectiv ce are capacitatea de-a vedea adevarul prin intermediul unui ochi cybernetic , iar serialul in care acesta a fost protagonist a avut un succes rasunator in anii 1980 . 25 de ani mai tarziu , pe Insula Man , acolo unde s-a filmat Mindhorn , politia vaneaza un nebun pe nume Paul Melly , care a evadat si este cautat pentru comiterea mai multor crime .

Melly sustine ca nu va vorbi cu nimeni altcineva in afara de detectivul Mindhorn , fara sa realizeze faptul ca acesta este un personaj fictiv . Richard este acum un actor a carui cariera s-a dus pe apa sambetei si singurele roluri pe care le mai primeste sunt unele in reclame pentru produse rusinoase . Sperand sa-si relanseze cariera , el se intoarce pe Insula Man pentru a ajuta la acest caz , dar ii supara pe localnici cu aroganta sa nejustificata .

Ulterior , Richard incearca sa refaca legatura cu colega lui de platou Patricia , dar descopera ca aceasta locuieste acum cu fostul lui cascador Clive . Alti colegi de platou de-ai lui , printre care Pete Eastman , joaca in continuare in serii de succes . Dezamagit , Richard este arestat de politie dupa o noapte de betie si comportament antisocial , iar agentul sau il paraseste . Asteptandu-si feribotul pentru a pleca , Richard deschide pachet de la un fan in care se afla o caseta video si care dezvaluie o fapta teribila comisa de cineva important .

Filmul Mindhorn (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »