" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Mortal Engines – Masinarii infernale (2018) Online subtitrat

Mortal Engines – Masinarii infernale (2018) Online subtitrat

Loading...

Filmul Mortal Engines – Masinarii infernale (2018) Online subtitrat incepe cu foarte multi ani in viitor , planeta Pamant trece printr-un cataclism devastator si cea mai mare parte a lumii a fost distrusa . Civilizatia umana care a mai reusit sa scape cu viata s-a readaptat intr-o lume desertica si cu resurse extrem de limitate , mutandu-se in niste masinarii gigantice care sunt un fel de orase pe roti ce se muta dintr-un loc in altul si se lupta cu orasele mai mici , la randul lor aflate intr-o continua miscare , pentru putinele resurse care au mai ramas disponibile .

Tom Natsworthy (Robert Sheehan) este un cetatean de clasa inferioara care se afla pe orasul miscator Londra si ajunge in situatia de-a se lupta pentru supravietuire atunci cand se intalneste cu fugara Hester Shaw (Hera Hilmar) . Fiind doua personalitati total opuse , dar ramasi impreuna printr-o conjunctura nefavorabila , cei doi trebuie sa lase diferentele deoparte si sa conlucreze pentru a iesi din problemele in care au intrat si alianta lor are potentialul de-a schimba intregul viitor al tuturora .

Momentan filmul online Mortal Engines – Masinarii infernale (2018) Online subtitrat nu exista , dar va fi adaugat pe site de indata ce va fi posibil . Premiera in cinematografe va avea loc in data de 23 martie .

Filmul Mortal Engines – Masinarii infernale (2018) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »