" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Crima / Murder on the Orient Express – Crima din Orient Express (2017) Filme online

Murder on the Orient Express – Crima din Orient Express (2017) Filme online

Loading...

In iarna anului 1934 , Hercule Poirot (Kenneth Branagh) , un detectiv belgian faimos , planuieste sa isi ia o vacanta dupa ce rezolva un caz important la Ierusalim . Ducandu-se la Istanbul , Poirot se intalneste cu prietenul sau , Bouc (Tom Bateman) , directorul de la Orient Express . Primind o telegrama din Londra despre un caz foarte important , Poirot este nevoit sa se intoarca acasa , iar Bouc ii ofera un bilet in neobisnuitul Express . Poirot este abordat de catre Samuel Ratchett (Johnny Depp) , un om de afaceri american neplacut , care-i cere sa ii fie bodyguard timp de trei zile , atat cat dureaza calatoria .

Acesta ar fi primit anumite scrisori de amenintare si vrea ca Poirot sa-l protejeze pe parcursul calatoriei , insa el refuza propunerea . In acea noapte , Poirot aude niste zgomote ciudate venind din compartimentul lui Ratchett si vede o femeie in kimono rosu fugind pe hol . Nu trece mult pana ce se produce o avalansa ce cauzeaza trenul sa deraieze si ii lasa pe pasageri izolati in pustietate .

In dimineata urmatoare , Poirot afla ca Ratchett a fost ucis in timpul noptii , el fiind injunghiat de mai multe ori . Poirot si Bouc investigheaza crima , acesta din urma nefiind in cercul de suspecti deoarece a dormit intr-un alt vagon . Dovezile de la fata locului indica taptul ca Ratchett a fost ucis de un singur individ , iar una dintre pasagere , dna. Hubbard (Michelle Pfeiffer) , sustinand ca barbatul cu pricina s-ar fi aflat si in camera ei in timpul noptii . Poirot descopera un biletel partial distrus care-l conecteaza pe Ratchett cu cazul lui Daisy Armstrong , o fetita ce a fost rapita si in schimbul careia s-a solicitat o recompensa . Echipa CinemaSfera va recomanda si Striptease (1996) Filme online subtitrate HD !

Filmul Murder on the Orient Express – Crima din Orient Express (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »