" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / National Security – Siguranta nationala (2003) Filme online

National Security – Siguranta nationala (2003) Filme online

Loading...

Doi politisti de la LAPD , Hank Rafferty (Steve Zahn) si Charlie Reed (Timothy Busfield) , investigheaza un jaf de la un depozit si descopera o gasca de hoti care unul dintre ei il omoara pe Charlie inainte de-a fugi . Intre timp , visul de-o viata al lui Earl Montgomery (Martin Lawrence) de-a deveni politist este distrus atunci cand nu reuseste sa intre la academia de politie . Dupa ce a fost avertizat de detectivul Frank McDuff (Colm Feore) ca va fi dat afara pentru ca a intervenit in ancheta referitoare la moartea lui Charlie , Hank se intalneste din intamplare cu Earl .

Dupa niste probleme neasteptate de care are parte odata cu inalnirea lui Earl , Hank ajunge sa fie dat afara si apoi se angajeaza ca gardian si continua sa ancheteze moartea lui Charlie . Observand o alarma care s-a declansat la un depozit de sucuri , Hank merge sa investigheze . Intre timp , Earl , care se intampla sa lucreze fix la aceeasi companie de securitate ca si Hank , se afla de serviciu la acelasi depozit , insa nu prea-si face datoria .

Hank intrerupe jaful si se isca un schimb de focuri cu infractorii in timpul caruia drumurile lui Earl si Hank se intersecteaza din nou . In ciuda faptului ca restul infractorilor reusesc sa fuga , Hank recunoaste tatuajul barbatului care l-a ucis pe Charlie si afla ca numele acestuia este Nash (Eric Roberts) . Unul dintre hoti scapa un telefon pe care Hank il foloseste drept indiciu pentru a da de urma criminalilor si a incerca sa ii captureze .

Filmul National Security – Siguranta nationala (2003) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »