" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Nick of Time (1995) Filme online HD 720P

Nick of Time (1995) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Nick of Time (1995) Filme online HD 720P incepe cu Gene Watson (Johnny Depp) care este un contabil caruia i-a murit sotia , el soseste cu fiica lui , Lynn (Courtney Chase) , la Gutogara Union din Los Angeles . In timp ce Watson suna o persoana neidentificata pentru a o anunta ca trenul sau a intarziat , doi straini misteriosi in costume , cunoscuti doar drept dl. Smith (Christopher Walken) si dra. Jones (Roma Maffia) , supravegheaza gara si discuta despre o schema care urmeaza a fi elaborata . Observand ca Watson se ia de un baiat care-i hartuia fiica , Smith si Jones il abordeaza .

Aratandu-i o insigna , ei il conving usor ca sunt ofiteri de politie si ii imbarca pe cei doi intr-o duba fara nicio explicatie . Ajunsi in masina , Watson incepe sa observe lucruri care nu sunt in regula si devine agitat , insa Smith il ameninta subtil cu arma si ii spune ca o vor ucide pe fiica lui la ora 01:30 daca nu va fi de acord sa omoare o femeie pe care i-o arata intr-o poza . Curand afla ca femeia pe care trebuie s-o ucida este Guvernatoarea Eleanor Grant si realizeaza ca uciderea ei ar reprezenta pentru el o misiune sinucigasa .

Ajuns la Bonaventure Hotel , acolo unde se tine o conferinta , Watson incearca de cateva ori sa avertizeze oamenii cu privire la situatia in care se regaseste , dar Smith ii urmareste fiecare pas si il agreseaza fizic de fiecare data cand nu se tine de planul original . Watson reuseste , totusi , sa gaseasca o tanara asistenta de campanie pe nume Krista Brooks (Gloria Reuben) care ii crede povestea si il incurajeaza sa raporteze problema sotului guvernatoarei , Brendan Grant (Peter Strauss) , oare va reusi Watson sa scape cu bine din aceasta problema ?

Filmul Nick of Time (1995) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »