" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Night of the Living Deb (2015) Filme online HD 720P

Night of the Living Deb (2015) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Night of the Living Deb (2015) Filme online HD 720P incepe cu Deb Clarington , aceasta este operatoarea unui post de stiri local care se afla la un bar in momentul de fata , aceasta il observa pe Ryan Waverly acesta este un barbat foarte atragator . Deb este foarte timida si de aceea nu il abordeaza , prietena ei Ruby ii face intrarea . In timp ce ii face avansuri stangace , Deb este intrerupta de logodnica lui Ryan care se desparte de el atunci cand acesta refuza sa accepte un loc de munca foarte bine platit la compania tatalui ei . Urmatorul lucru pe care si-l aminteste Deb este ca se trezeste in patul lui Ryan cu o mahmureala teribila .

Ryan ii cere sa plece si dupa cateva tentative de-al seduce ea isi ia talpasita , dar cand iese afara imediat vede oameni care se ataca intre ei dupa care incepe sa se devoreze . Deb il salveaza pe Ryan de atacul unui zombie si apoi se intorc impreuna in apartamentul lui . Inc-odata Deb incearca sa il seduca pe Ryan , insa el este mai preocupat de siguranta familiei sale si de fosta sa logodnica .

Deoarece nu are un misloc de transport , Deb vrea sa il ajute pe Ryan . Prima oara merga la vecina lor pentru provizii . La inceput aceasta pare moarta si incep sa cotrobaie prin casa , insa ei sunt surprinsi de reinvierea acesteia sub forma de zombie . Dupa ce o ucid definitiv , Deb scapa proviziile si atrage fara sa vrea atentia celorlalti zombii din zona . Cei doi fug spre masina si se pun de acord sa nu mai opreasca nicaieri pana nu vor ajunge acasa la familia lui Ryan . Pe parcurs , Deb ucide cativa zombii , insa Ryan sustine ca e gresit acest lucru si ca acestia ar putea fi tratati cumva .

Filmul Night of the Living Deb (2015) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »